Poorten

Mijn poorten maak ik in aluminium en staal, zowel vleugelpoorten als rolpoorten/schuifpoorten. Deze kunnen voorzien worden van automatisatie of voor manueel gebruik. Hieronder enkele projecten uitgevoerd in Ham, Boekt, westerlo en Heusden-Zolder.

Hekwerken

Hekwerken spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Deze dienen als fysieke barrières, bieden veiligheid en bescherming, weren zicht en geluid af, en markeren grenzen en eigendommen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, metaal, en kunnen variëren in stijl, ontwerp en functionaliteit.

Of het nu gaat om het beveiligen van een woning, het afbakenen van een tuin of het creëren van een veilige speelruimte voor kinderen, hekwerken zijn onmisbaar voor het definiëren en organiseren van onze leefomgeving.

Automatisatie

Voor de automatisatie worden poort motoren van het oerdegelijke merk Faac gebruikt. Ook worden fotocellen geplaatst voor en achter de poortopening. De fotocellen zullen ervoor zorgen dat de poort niet open/dicht gaat als er een auto of fiets zich binnen de reikwijdte van de vleugels bevindt.

Hierdoor voorkom je onnodige beschadigingen en dus kosten. Ook zal u hier een zender bij krijgen voor de poort op afstand te openen. Een codeklavier kan u ook altijd laten plaatsen, deze zijn voorzien van toetsen die licht geven als het donker is.

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Neem contact op met Joerie en vertel alles over uw project.

Contacteer mij

Joerie Beutels
Knaepenstraat
3550 Heusden Zolder

0470 - 83 12 86

info@joeriebeutels.be